Velkommen

  Theosis Spirituel Healing

  Alt er energi

  Efter behandling

  Happy Day

  Lidt om mig

  Kontakt

  Visdomsord

  Links

Alt er energi  

 

Alt starter med bevidsthed. Alt, hvad der sker i dit liv og alt, hvad der sker i din krop, begynder med noget, der sker i din egen bevidsthed - i dine egne tanker!

Når du forholder dig til dine omgivelser, vælger du at respondere på en bestemt måde. Du tager beslutninger - du vælger. Du beslutter, hvad du føler, hvad du tænker, hvad du gør. Eller du beslutter ikke at tage en beslutning. Også det, er en beslutning - det er dit valg.

 

Din bevidstheds og din krops naturlige tilstand er balance!

 

Healing hjælper dig til at vende tilbage til din naturige tilstand af balance og helhed. Kroppen finder tilbage til sin egen "matrix" også kaldet "Blue-Print". Da DNA er kroppens biologiskee "Blue-Print", handler healing ogs om DNA aktivering, som et af den ny tids spirituelle redskaber. Et fantastisk og berigende udviklingsredskab. Et redskab til større selvindsigt og højere bevidsthed, kommunikation og intention. 

 

I vores samfund lærer vi, at årsagen til sygdom eller skader ligger uden for os selv. Dette er sandt på et fysisk niveau, men det er også sandt, at det kun sker, når betingelserne i vores bevidsthed er tilstede.  

 

Hvis du leder efter helbredelse og lægemidler uden for dig selv, er du tilbøjelig til ikke at se de betingelser i dit liv og de spændinger som offer/bøddel eller afhængighed/medafhængighed i din bevidsthed, de har skabt symptomerne på det fysiske plan. Du vil måskke se dig selv som offer for dine omgivelser og være tilbøjelig til ikke at fjerne spændingen fra din bevidsthed. Den spænding, der står mellem dig og din helse og den lykke, som du søger.

 

Ovenstående er uddrag fra bogen: "Alt kan heales" af Martin Brofman.

 

Der findes intet, som du ikke kan gøre, kun ting du endnu ikke har lært!

 


Theosis Healing Husrensning Kranio-Sakral Terapi Kranio-Sakral Bach Blomstermedicin Blomstermedicin Lystjenester Ærkeengle Fjernhealing Karmahealing lysets side lysets-side